SİNOP / DURAĞAN - Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yusuf Kemal Tengirşek Cad. Buzluk Mh. No163 P.K.57700 DURAĞAN
Vizyon
Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün.
Ulaşım
Herhangi bir toplu taşıma aracının bulunmadığı okulumuzdan merkeze 10 dakikada yürünebilmektedir.
İl merkezine uzaklık 114 km.İlçe merkezine uzaklık 2 km.