SİNOP / DURAĞAN - Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuza  ELDOKUMA , KADIN TERZİLİĞİ ve PASTA VE TATLI YAPIMI alanlarından Ustalık belgesi almak için başvuran adaylarımızın beceri sınavları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapıldı.

Emeği geçen kıymetli hocalarımıza ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ile ilgili program yapıldı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bünyesinde bulunan çırak ve 12.sınıf  öğrencilerimizin eğitim gördüğü işletme sahiplerine okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı tarafından eğitim verilmiştir.

Eğitime katılım sağlayan tüm Durağan işletme sahiplerine teşekkür ederiz .

Sayın valimiz Mustafa ÖZARSLAN okulumuzu ziyaret etmiştir.

Sayın valimiz Mustafa ÖZARSLAN'a , Sayın kaymakamımız Celal GÜNGÖR'e , Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sebahattin KAYA ve Sayın Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇARSLAN'a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz ile yaptığınız güzel sohbetiniz ve okulumuza yaptığınız ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz.

İlçemizde kalfalık belgesi almak isteyen adaylarımıza sınavlarımız yapılmıştır.

Sınavlarımız başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencileri Çanakkale Şehitlerini anmak için Durağan Anadolu Lisesi'nde  düzenlenen sergiye katılmışlardır.

Ara

513 MW kurulu güce ve yıllık ortalama 1.5 milyar kWh üretime sahip olan Boyabat Barajı ve Hidroelektrik Santralı, Kızılırmak Nehri üzerinde, Samsun İli'ne 180 km,Sinop İli'ne 150 km uzaklıkta, 6.000 ha yüzey alanına sahip, özel sektörün sahip olduğu en büyük baraj ve HES projesidir.

Boyabat Barajı ve HES Projesi; Kızılırmak üzerinde yapımı planlanan 24 adet nehir üstü santral ve depolama tesisinden birisidir.

Boyabat Barajı ve HES'i 2012 yılı Aralık ayında devreye alınmıştır.

Durağan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü öğretmenleri Eyüp OKUTUCU ve İsa BAYRAM  öğrenciler ile birlikte Boyabat barajı ve HES Tesisine öğrencilerin gelişimine ve  meslek hayatlarına katkı sağlaması için gezi düzenlemiştir.